html templates
SKOLFADDER

Utbilda barnen genom att bli SKOLFADDER

Detta är CA-N's huvudprojekt som drivits ända sedan start 2012. Vi arbetar här för barns rättigheter till utbildning. Utan denna möjlighet blir livet och framtiden för dessa fattigaste näst intill omöjlig att förbättra. Vi jobbar främst med att utbilda unga tjejer då de tyvärr är de med minst chans i livet. Att bli bortgift vid tidig ålder är vanligt i Etiopien, men en enkel åtgärd mot detta är just att de får utbildning och får gå i skolan.

Att för dem få gå i skolan betyder inte bara att de kan undgå tidigt äktenskap, utan även få ett liv med hopp och tro om en ljus framtid med egen försörjning. Med kunskap kan de också motsätta sig könsstympning vilket är ett stort problem i vissa områden. 

Våran samarbetspartner RPC känner till varje barns behov och väljer ut de barn som lever under de fattigaste förhållandena.

Med detta projekt vill vi självfallet hjälpa alla barn, men det är här vi behöver din hjälp så fler får denna ovärderliga möjlighet.

De barn som vi kan hjälpa med utbildning får också tillgång till en Läkemedelsfond som vi upprättat. Detta för att barnen ska få den läkarvård och behandling som de själva inte har råd med. 
Så här blir du Skolfadder 
Vill du bli skolfadder och bidra i våra projekt på lång sikt.
Då kan du: Gå in på din internetbank och göra en fast överföring med önskat belopp och datum för överföringen. Här funkar endast kontonumret. Märk din överföring med ditt namn.

Sverige – 8431-9,53076604-7
Norge – 143 009 19 414

Rapport 2018-02-26

Skolbarnen får Skolsäckar och skolmaterial
Bilden visar några av barnen som har fått skolmaterial genom Children Aid-Now´s hjälpprogram för 150 barn. Alla barnen har fått skolsäck, träningsbok, pennor, pennvässare och skoluniform.
Barnen är mycket nöjda med det stöd de får och tackar CA-N och RPC jättemycket. De har också lovat att vara bra studenter och att arbeta hårt för att vara en toppelev så att de kommer att glädja sina föräldrar och också för att kunna bli vad de vill bli när de växer upp.

Elsabeth Solomon

RPC, Program Manager

FÖLJ OSS PÅ!

NYHETSBREV

Address

Östegård Kronrena                     
670 10 Töcksfors
Sweden

Contacts

Email: benny[at]childrenaid-now-com                     
Phone: +46 708-89 82 83